Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Τα 8 σημεία που προσέχουν οι άντρες


Τα 8 σημεία που προσέχουν οι άντρες
1. ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
 Σε μία υγιή σχέση πρέπει και οι δύο να έχουν τα δικά τους ενδιαφέροντα και τις δικές τους ζωές έτσι ώστε να μην «χάνουν» τον εαυτό τους μέσα στη σχέση. Σε καμία περίπτωση δεν θα βρει ένας άντρας μία γυναίκα ελκυστική όταν αυτή είναι προσκολλημένη.
2. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΥΝΗΓΟΣ
Δεν είναι ανάγκη να ξαναμπούμε στη διαδικασία του debate. Ναι οι καιροί άλλαξαν και οι ρόλοι είναι πια…unisex, όμως οι άντρες προτιμούν να έχουν το πάνω χέρι σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του φλερτ. Αφήστε τον λοιπόν να παίρνει αυτός τις πρωτοβουλίες αντί για εσάς, και έτσι θα είστε σίγουρες πως πραγματικά ενδιαφέρεται να σας ξαναδεί.
3. ΣΕΞΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΦΤΗΝΗ
 Στα πρώτα ραντεβού αφήστε τον να βάλει τη φαντασία του να δουλέψει, και αποφύγετε τις υπερβολές. Περιοριστείτε σε βλέμματα όλο νόημα, και…σωματική επαφή που συμβαίνει τυχαία!
4. ΔΕΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ
Μπορεί αυτό κυρίως να το προσμένουν οι γυναίκες, αλλά και οι άντρες δίνουν σημασία στο πόσο…εύκολα πέφτουν οι γυναίκες στο κρεβάτι. Δώστε του να καταλάβει ότι έχετε παραπάνω να του δώσετε από επιδόσεις στο σεξ έτσι ώστε στο μέλλον να μην αναρωτιέστε αν σας θέλει για…τον εσωτερικό σας κόσμο.
5. ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ
Δεν μιλάμε για extreme καταστάσεις, αλλά για μικρές καθημερινές κινήσεις που υποδηλώνουν ένα τρυφερό ενδιαφέρον και μία κατανόηση των αναγκών του άντρα που βρίσκεται στο πλάι μας. Φτιάξτε του το αγαπημένο του φαγητό, σιδερώστε του το πουκάμισο αφού σας παίρνει 10 λεπτά και σε αυτόν 100…αφιερώστε του λίγο χρόνο για μία ευχάριστη έκπληξη…
6. ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ
Πίσω από έναν επιτυχημένο άντρα, βρίσκεται μία έξυπνη γυναίκα, που φροντίζει να αναδεικνύει τα σωστά του χαρακτηριστικά. Φροντίστε το βάζοντας το πετραδάκι σας τόσο στην εξωτερική του εμφάνιση, όσο και στα σημεία του χαρακτήρα του που πιστεύετε ότι πρέπει να «προβληθούν» πιο πολύ. Βοηθείστε τον να είναι «σωστός» σε ένα επαγγελματικό δείπνο με το αφεντικό του, και θα σας το ανταποδώσει.
7. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΙΕΣΗ
Ένα από τα πράγματα που απεχθάνονται οι άντρες, και το ξέρω ότι το ξέρεις, είναι η πίεση. Μην του τηλεφωνείτε όλη μέρα και μην τον πιέζετε για κάτι που δεν θέλει, όπως για παράδειγμα να έχετε περισσότερη επαφή. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τον απομακρύνετε. Κάντε υπομονή και θα έρθει αυτός σε εσάς. Σίγουρα, μην αναφέρετε πιο συχνά από μία φορά το εξάμηνο τη λέξη «μέλλον» και μία φορά το χρόνο τη λέξη «γάμος».
8. ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ
Ένα είναι σίγουρο. Όσο κι αν αρέσει στους άντρες να «προστατεύουν» το «ασθενές» φύλο, η γυναίκα που θα μείνει στο πλευρό τους για καιρό θα είναι αυτή που ξέρει να υπερασπίζεται τον εαυτό και τα «πιστεύω» της. Ο σύντροφός σας, σαν επιλογή, είναι αντικατοπτρισμός του τι φιλοσοφία ζωής έχετε, και πως περιμένετε να σας αντιμετωπίζουν. Αν ας πούμε βλέπετε κάποιον που βρίσκεται ήδη σε μία σχέση, το κάνετε πολύ σαφές ότι δεν σας ενοχλεί η μοιχεία…αφού είστε ήδη η δεύτερη γυναίκα στη ζωή του, και δεν σας πειράζει!

Αυτά τα χαρακτηριστικά ζητούν οι άντρες από τις γυναίκες             blog.gr

Το 13% των οδηγών δεν πληρώνει διόδια


Ένας στους δέκα οδηγούς δεν καταβάλλει διόδια στο δίκτυο εθνικών οδών, όπως δείχνει η «Έρευνα Καταγραφής Στάσεων και Απόψεων σχετικά με τις Οδικές Υποδομές και την Οδική Ασφάλεια» που εκπόνησαν οι εταιρείες Invision και Metron Analysis για λογαριασμό των κοινοπραξιών των μεγάλων οδικών αξόνων.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 87% των οδηγών τα καταβάλλει κανονικά, ενώ αντίθετα το 13% δεν πληρώνει.

Επίσης, επτά στους δέκα οδηγούς θεωρούν το οδικό δίκτυο της περιοχής όπου διαμένουν ανασφαλές, ενώ η συντριπτική πλειονότητά τους πιστεύει ότι η αποπεράτωση των μεγάλων οδικών αξόνων θα επηρεάσει θετικά στην ασφάλεια των μετακινήσεων (95,8%), στην ποιότητα ζωής των πολιτών (89,1%), στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας (84,5%) και στην οικονομία της χώρας (70,9%).

Αντίθετα, μόλις οι μισοί (52,2%) εκτιμούν ότι η δημιουργία των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων θα έχει θετική επίδραση στο περιβάλλον.

Έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο ο Θ. Πουλιάδης

Ένας επιχειρηματίας που γνώρισε την καταξίωση και αναγνώριση, αλλά και απόλυτη συντριβή, βλέποντας την αυτοκρατορία που είχε χτίσει να καταρρέει, ο Θανάσης Πουλιάδης, έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο.

Εκ των... Πατριαρχών της πληροφορικής στην Ελλάδα, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1940. Έχοντας αποκτήσει το δίπλωμα μηχανικού από το Πολυτεχνείο του Βερολίνου και της Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Harvard Business School είχε την πρώτη του επαφή με την πληροφορική στις μεταπτυχιακές του σπουδές στα μέσα της δεκαετίας του ’70, μία εποχή που οι προσωπικοί υπολογιστές ήταν ακόμη άγνωστη λέξη.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα η πρώτη του θέση ήταν αυτή του υποδιευθυντή στην εμπορική διεύθυνση της τσιμεντοβιομηχανίας Τιτάν. Παρά την πολλά υποσχόμενη θέση, ο Θανάσης Πουλιάδης ήθελε να δοκιμαστεί στον επιχειρηματικό στίβο.

Συνέλαβαν άνδρα που απείλησε τον πρωθυπουργό του Καναδά


Ένας 35χρονος άνδρας συνελήφθη στην περιοχή της Οτάβας επειδή απείλησε μέσω τηλεφώνου ότι θα προκαλέσει έκρηξη βόμβας στην κατοικία του πρωθυπουργού Στίβεν Χάρπερ.
Η Βασιλική Καναδική Αστυνομία (GRC) συνέλαβε τον ύποπτο σε μία περιοχή κοντά στην Οτάβα, αφού εντόπισε το κινητό τηλέφωνο το οποίο χρησιμοποίησε χθες Κυριακή για να καλέσει στην κατοικία του πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της GRC, Τζούλι Μορέλ, ο άνδρας «δεν αποτελεί άμεση απειλή για τον πρωθυπουργό ή για την οικογένειά του».

14 μηνών κορίτσι παγιδεύτηκε σε χρηματοκιβώτιο!Η αταξία της 14μηνης κόντεψε να της στοιχίσει την ζωή. Η μικρή πήγε με την μαμά της βόλτα για να δει την γιαγιά της, στην τράπεζα που δουλεύει στην πολιτεία Georgiaτων ΗΠΑ.

Εκεί η μικρή άρχισε να επεξεργάζεται το χώρο και σιγά σιγά απομακρυνόταν από την μητέρα της. Κάποια στιγμή και ενώ οι δύο γυναίκες συζητούσαν την έχασαν εντελώς από την προσοχή τους.

Μέχρι να καταλάβουν τι έχει γίνει το κορίτσι είχε βρει ανοιχτό ένα χρηματοκιβώτιο και μπήκε μέσα.

Άρχισε να φωνάζει και τρομοκρατημένο το μωρό έβαλε τα κλάματα.

Η μητέρα καλούσε σε βοήθεια προκειμένου να βγάλουν την κόρη της όσο το δυνατόν συντομότερα έξω καθώς το χρηματοκιβώτιο φυλάσσεται με ισχυρά συστήματα ασφαλείας και ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει μόνο του μετά από αρκετές ώρες.

Κάλεσαν αμέσως ειδικό κλειδαρά, ο οποίος ύστερα από αρκετές δυσκολίες κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του χρηματοκιβωτίου.

Η μικρή με το που άνοιξε η πόρτα αν και φοβισμένη και γεμάτη κλάματα έτρεξε να αγκαλιάσει την μητέρα της η οποία ξέσπασε σε λυγμούς.

Από τον διευθυντή μέχρι και τον κλειδαρά, όσοι ήταν μέσα στην τράπεζα παρακολουθούσαν άφωνοι τις συγκινητικές σκηνές.

Πιέσεις και κυρώσεις από ΕΕ σε ΚαντάφιΑσφυτικά μοιάζει να σφίγγει πλέον ο κλοιός γύρω από το καθεστώς Καντάφι με σύσσωμη τη διεθνής κοινότητα καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των πολιτών της Λιβύης και εντείνει την πίεση στο καθεστώς.

Μετά τις κυρώσεις των ΗΠΑ και το ομόφωνο ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, η ΕΕ ενέκρινε πακέτο κυρώσεων κατά του Μουαμάρ Καντάφι.

Με την επικεφαλή της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Άστον να τονίζει ότι «η βία κατά των πολιτών της Λιβύης σοκάρει τη συνείδησή μας», η ΕΕ αποφάσισε εμπάργκο όπλων, απαγόρευση ταξιδιών στις χώρες της ΕΕ και πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων του Καντάφι και της οικογένειάς του.

Την ίδια ώρα, μιλώντα από τη Γενεύη όπου συναντώνται -στο πλαίσιο της ετήσιας συνόδου του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων- υπουργοί Εξωτερικών και αξιωματούχοι από όλη τη διεθνή κοινότητα, η Χίλαρι Κλίντοντόνισε ότι «έχει έρθει η ώρα για τον Καντάφι να φύγει χωρίς άλλη βία ή καθυστέρηση».

Νωρίτερα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, είχε καλέσει τον Καντάφι να τερματίσει τη βία εναντίον των διαδηλωτών, επαναλαμβάνοντας ωστόσο ότι οι όποιες πιέσεις της διεθνούς κοινότητες προς το καθεστώς της Λιβύης πρέπει να είναι πολιτικές και όχι στρατιωτικές.

Κατέρριψαν στρατιωτικό αεροσκάφος οι αντικαθεστωτικοί

Εναντίον στρατιωτικού αεροσκάφους έβαλαν οι αντικαθεστωτικοί σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters.

«Ένα αεροσκάφος δέχθηκε πυρά σήμερα το πρωί ενώ έβαλλε εναντίον του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού. Οι διαδηλωτές αιχμαλώτισαν το πλήρωμά του», δήλωσε στο Reuters αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε το μικρότερο ενυδρείο του κόσμου!Πως θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι το υπάρχει ενυδρείο που χωρά μέσα ψάρια και έχει μέγεθος μόλις 30x24x14mm; 
Όσο περίεργο και αν ακούγεται, είναι αληθινό και οφείλει την κατασκευή του στον Ρώσο Anatoly Konenko, ο οποίος ασχολείται με τη δημιουργία μικρογραφιών για περισσότερα από 10 χρόνια.

Με περίβλημα κατασκευασμένο από συνθετικό γυαλίκαι ζωντανή άλγη στο βυθό του, το μικροσκοπικό αυτό ενυδρείο είναι πλήρως λειτουργικό.
Βέβαια μην φανταστείτε ότι χωρά τίποτα τεράστια ψάρια, καθώς μόνο ένα είδος μπορεί να επιβιώσει εκεί μέσα. Πρόκειται για τα ψάρια του είδους danio renio, τομέγεθος των οποίων δεν ξεπερνά τα 4 mm.

Ωστόσο, μάλλον χρειάζεσαι μεγεθυντικό φακό για να τα δεις!

Έδωσε το σπέρμα του, θα δώσει και διατροφήΗ δωρεά σπέρματος κινδυνεύει να κοστίσει πολύ ακριβά σε έναν Γερμανό, καθώς σύμφωνα με το περιοδικό «Spiegel», το ζευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών, το οποίο βοήθησε να τεκνοποιήσει, τώρα αξιώνει απ’ αυτόν να τους καταβάλει διατροφή και κατά τα φαινόμενα θα κερδίσουν την υπόθεση.
Ο 52χρονος καθηγητής Κλάους Σρέντερ, κάτοικος Παλατινάτου (νοτιοδυτική Γερμανία) πριν πέντε χρόνια δώρισε σπέρμα σε ένα λεσβιακό ζευγάρι, το οποίο είχε δημοσιεύσει σχετική αγγελία στην εφημερίδα. Τότε οι δύο γυναίκες είχαν δεσμευθεί πως δεν επρόκειτο να διεκδικήσουν οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια για το παιδί, τονίζεται στο σημερινό δημοσίευμα του περιοδικού.
Μετά τη γέννηση του παιδιού, ο Σρέντερ, που είναι άτεκνος, ανέλαβε τον ρόλο του «βοηθητικού πατέρα» και μία φορά τον μήνα έβλεπε τον μικρό Ντάβιντ, αναλαμβάνοντας επίσης τα έξοδα της βάπτισής του, τονίζει το Σπίγκελ.
Σήμερα οι δύο γυναίκες διεκδικούν διατροφή για τον γιό τους, που αυτόν τον μήνα γίνεται 4 ετών.
Μάλιστα ο νομοθέτης φαίνεται να τάσσεται στο πλευρό των δύο γυναικών. Σύμφωνα με το γερμανικό οικογενειακό δίκαιο, του οποίου πρώτιστη πρόνοια είναι η ευημερία του παιδιού, ο πατέρας υποχρεούται να καλύπτει τις ανάγκες του απογόνου αφ’ ής στιγμής έχει καθορισθεί η πατρότητα, κάτι ήκιστα αμφισβητήσιμο στην παρούσα υπόθεση.
Μόνη εξαίρεση είναι η περίπτωση η σύντροφος της γυναίκας να υιοθετήσει νομίμως το παιδί.
Εις μάτην νομικοί και γιατροί έχουν συνηγορήσει στο παρελθόν υπέρ της τροποποίησης της νομοθεσίας περί γονικών δικαιωμάτων προκειμένου να αποφευχθεί, στην περίπτωση δωρεάς σπέρματος, οποιαδήποτε διαφορά σχετικά με την πατρότητα και τις διατροφές. Όσο για το γερμανικό Σύνταγμα, αυτό αναγνωρίζει το δικαίωμα του παιδιού να γνωρίζει την ταυτότητα του πατέρα του και στην περίπτωση δωρεάς σπέρματος η αντίστοιχη τράπεζα οφείλει-εάν το ζητήσει το παιδί-να άρει το καθεστώς ανωνυμίας, υπενθυμίζει το περιοδικό.
Φυσικά, ο Σρέντερ αρνήθηκε διαμιάς την πατρότητα του παιδιού και σε περίπτωση που αυτή ισχύσει ο ίδιος προτίθεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία για τον αριθμό των παιδιών που έχουν γεννηθεί με δωρεά σπέρματος, αλλά εκτιμάται πως ο αριθμός τους πρέπει να πλησιάζει τη χιλιάδα κάθε χρόνο, τονίζει το «Spiegel»

Άγρια δολοφονία επιχειρηματία στην Μεσσηνία

Πλήρωσε  με τη ζωή του το ποτό  που πήγε να πιεί ένας 46χρονος γνωστός κατασκευαστής οικοδομών της Μεσσηνίας! Δεκατρείς ώρες μετά την αναχώρησή του από το σπίτι του στην περιοχή Αγριώματα Καλαμάτας, η σύζυγός του τον βρήκε δολοφονημένο με μαφιόζικο τρόπο μέσα στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου του!
    
Ο άτυχος  επιχειρηματίας είχε φύγει λίγο πριν τα μεσάνυχτα από το σπίτι του λέγοντας στην σύζυγό του ότι θα πήγαινε για ένα ποτό σε κοντινό μπαρ και θα επέστρεφε σύντομα. Όμως, δεν φάνηκε ως το πρωί κι εκείνη άρχισε να τον αναζητά. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, είδε το αυτοκίνητό του μέσα στα κτήματα σε απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι τους και πλησίασε να δει τι είχε συμβεί.
    
Το θέαμα  που αντίκρισε την έκανε να «παγώσει». Ολόκληρος ο χώρος περιμετρικά στο αυτοκίνητο 46χρονος ήταν γεμάτος αίματα, το ίδιο και η καμπίνα και το πορτ μπαγκαζ που ήταν κλειστό. Μόλις το άνοιξε η γυναίκα, είδε τον σύζυγό της νεκρό! Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας απέκλεισαν την περιοχή και άρχισαν έρευνες. Το πτώμα ήταν δεμένο στα χέρια με χειροπέδες, ενώ τα πόδια και ο λαιμός του ήταν δεμένα με πολύ σκληρή ταινία και ήταν πλημμυρισμένο στο αίμα, με αποτέλεσμα να μην είναι ορατά τραύματα.
    
Έτσι, κλήθηκε  ιατροδικαστής από την Πάτρα, ο οποίος έκανε την αυτοψία και θα διενεργήσει νεκροτομή για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου. Η σύζυγος του επιχειρηματία έδωσε κατάθεση στους αξιωματικούς της Ασφαλείας και φέρεται να ανέφερε με ποια πρόσωπα είχε διαφορές ο 46χρονος. 

Βραζιλία: Τραγωδία σε καρναβαλικό άρμα


Τουλάχιστον 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Μπανιέρα ντο Σουλ, στη Νοτιοανατολική Βραζιλία, όταν ένα καλώδιο υψηλής τάσης ακούμπησε σε ένα καρναβαλικό άρμα, με αποτέλεσμα αυτό να αρπάξει φωτιά, όπως μετέδωσε σήμερα ο τοπικός Τύπος, επικαλούμενος πηγές από τα σωστικά συνεργεία.

Το δυστύχημα συνέβη αργά χθες στη μικρή αυτή πόλη και το άρμα στο οποίο ακούμπησε το καλώδιο μετέφερε μία ορχήστρα, σύμφωνα με τους ιστότοπους των εφημερίδων «Globo» και «Estado de Sao Paulo».

Ήταν μία καταστροφή. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι πάνω στο άρμα και δεν γνωρίζουμε ακόμη τον ακριβή αριθμό των νεκρών και των τραυματιών» δήλωσε στην «Globo» ο Ζοζέ Μπαλντούτσι, τοπικός αξιωματούχος υπεύθυνος για θέματα υγείας.

Σύμφωνα με τον απολογισμό τον οποίο έκαναν οι πυροσβέστες,  τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν ακαριαία από ηλεκτροπληξία. Τα σωστικά συνεργεία που επικαλούνται οι εφημερίδες επισημαίνουν ότι ένας αδιευκρίνιστος μέχρι στιγμής αριθμός σοβαρά τραυματιών έχει διακομισθεί σε νοσοκομεία της περιοχής.

Ξεκινά η επιδότηση ενοικίουΑπό τις 28 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις για την επιδότηση ενοικίου με έτος αναφοράς το 2009.
Για την ένταξη στο πρόγραμμα τηρήθηκε το γενικό εισοδηματικό κριτήριο των 12.000 ευρώ, με αυξημένο ποσοστό επιδότησης για εισοδήματα μέχρι 6.000 και 6001 έως 9.000. (π.χ για δικαιούχο παντρεμένο χωρίς παιδιά με εισόδημα α. έως 6.000€ το επίδομα ανέρχεται στα 125,00€ ανά μήνα, β. από 6.001€ έως 9.000€ 105,00€ ανά μήνα και γ. από 9.001€ - 12.000€ 85,00€ το μήνα. Τα όρια εισοδήματος προσαυξάνονται κατά 2.000€ και το ποσό της επιδότησης κατά 25,00€ ανά προστατευόμενο μέλος).
Για κατάθεση αιτήσεων και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στα ΚΕΠ από τις 28 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου.
 

Το πόρισμα της ΕΔΕ της ΕΡΤ για την κάλυψη του ντέρμπιΑνακοινώθηκε το πόρισμα της ΕΔΕ της ΕΡΤ για την κάλυψη του ντέρμπι, Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.
Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να πάνε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο τέσσερα άτομα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Με αφορμή την Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την τηλεοπτική κάλυψη του πρόσφατου ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που παρήγγειλε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, το Γραφείο Τύπου της εταιρείας ανακοινώνει τα συμπεράσματα της ΕΔΕ:
• Στη φάση ακύρωσης του γκολ του Κατσουράνη, συμπεραίνουμε ότι, η διάταξη των καμερών δεν παρείχε εναλλακτικές λύσεις που να εξασφαλίζουν την πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση του τηλεθεατή, η δε λήψη από τη συγκεκριμένη κάμερα (κάμερα οφσάιντ) ήταν πλημμελής.

• Οι φάσεις υψηλής αμφισβήτησης και μεγάλης σημασίας για την έκβαση του αγώνα, δεν προβλήθηκαν σε επανάληψη (replay) περισσότερες φορές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εύλογα η εντύπωση στον τηλεθεατή ότι η παράλειψη αυτή ήταν σκόπιμη και απέβλεπε στο να ευνοηθεί μία εκ των δύο ομάδων.

• Όταν έληξε ο αγώνας, σχεδόν ταυτόχρονα σταμάτησε και η ζωντανή μετάδοση, μολονότι στο γήπεδο διαδραματίζονταν επεισόδια με την εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο. Παρά ταύτα, οι υπεύθυνοι της μετάδοσης δεν συνδέθηκαν εκ νέου με το γήπεδο, ώστε να υπάρξει αναφορά – παρουσίαση των όσων έλαβαν χώρα μετά τη λήξη του αγώνα.

• Οι τέσσερις κασέτες από τις φορητές κάμερες που περιείχαν στιγμιότυπα από τα όσα διαδραματίσθηκαν, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και μετά τη λήξη αυτού, δεν εστάλησαν άμεσα στο Ραδιομέγαρο μέσω του VAN, προκειμένου να είναι δυνατή η αξιολόγηση και η δημοσιογραφική αξιοποίησή τους.

• Δεν υπήρξε ενημέρωση προς τους υπεύθυνους των ειδήσεων ότι διαδραματίστηκαν επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να δοθεί η εντύπωση προς τους τηλεθεατές ότι υπήρχε υλικό το οποίο σκόπιμα δεν προβλήθηκε.

• Η περιγραφή και ο σχολιασμός των επίμαχων φάσεων από τους δημοσιογράφους χαρακτηριζόταν από έλλειψη «εμφατικότητας», με αποτέλεσμα και εδώ να δημιουργείται η εντύπωση ευνοϊκής προδιάθεσης υπέρ της μίας εκ των δύο ομάδων.

Οι ανωτέρω παραλείψεις – πλημμέλειες στην παραγωγή και στη μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός έπληξαν το κύρος της Δημόσιας Τηλεόρασης, αφού ένα μεγάλο μέρος των τηλεθεατών παρέμεινε με την πεποίθηση ότι από την παρουσίαση του αγώνα απουσίαζαν τα στοιχεία της αμεροληψίας και της αντικειμενικότητας.

Επειδή πρέπει να καταστεί σαφές στο σύνολο των υπηρεσιών της ΕΡΤ Α.Ε, ότι κατά την κάλυψη διοργανώσεων αναλόγου προβολής και εμβέλειας, κατά τις οποίες διακυβεύεται το κύρος και η αξιοπιστία της Δημόσιας Τηλεόρασης, πρέπει να εξαντλείται το σύνολο των δυνατοτήτων της εταιρείας, ώστε να διασφαλίζεται κατά το μέγιστο δυνατόν η αρτιότητα του προϊόντος της, για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η παραπομπή στο αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο:
Α. του σκηνοθέτη του αγώνα
Β. του αρμόδιου Διευθυντή Παραγωγής
Γ. του υπεύθυνου κάμεραμαν.
Δ. του συντονιστή δημοσιογράφου».

72χρονος περιμένει το 13ο του παιδί!Μπορεί να είναι 72 ετών,  όμως στο σεξ αισθάνεται σαν 20αρης, αυτό δηλώνει ο Βρετανός Richard Roden που περιμένει το 13ο του παιδί και δεν λέει να το βάλει κάτω καθώς θέλει να αποκτήσει σύντομα κι άλλα.

Ο ηλικιωμένος άντρας έχει διαφορά 46 χρόνων από την 3η σύζυγό του, την Lisa, η οποία είναι μόλις 26 ετών, κάτι που δεν επηρεάζει την σχέση τους. «Παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουμε, αγαπιόμαστε όπως όλα τα ζευγάρια», δηλώνει ο ίδιος, θέλοντας να μας πείσει ότι η διαφορά ηλικίας δεν παίζει ρόλο.

Πέρυσι χαρακτηρίστηκε ως ο γηραιότερος πατέρας διδύμων, καθώς η 26χρονη πλέον σύζυγός του είχε γεννήσει δύο ολόιδια κοριτσάκια.

Συνολικά από τους προηγούμενους γάμους του, έχει αποκτήσει τριάντα έξι εγγόνια, εννέα δισέγγονα ενώ έχει παιδί, το οποίο είναι 52 ετών.

Η νεαρή σύζυγός του ανησυχεί μήπως του συμβεί κάτι και μείνουν τα παιδιά της χωρίς πατέρα, όμως συνεχίζει λέγοντας ότι oRichardπροσέχει την διατροφή του, δεν καπνίζει και δεν καταναλώνει αλκοολ.

Ο ίδιος πάντως δηλώνει δυνατός και πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ CNN για τον αστυνομικό που πήρε φωτιάΣυγκλονιστικές σκηνές που δείχνουν τι ακριβώς προηγήθηκε της επίθεσης με βόμβα μολότοφ, που δέχθηκε ένας αστυνομικός της ομάδας Δέλτα στις 23 Φεβρουαρίου, ενώ ήταν σε εξέλιξη μεγάλο συλλαλητήριο κατά των μέτρων της κυβέρνησης στην Αθήνα, δημοσιεύσει το ireport του CNN.
Σύμφωνα λοιπόν με το CNN, ένας μοτοσικλετιστής της ομάδας ΔΙΑΣ μπαίνει στην πλατεία Συντάγματος και παρασέρνει έναν εξαγριωμένο διαδηλωτή .  
Στη συνέχεια ένας συνάδελφός του που ακολουθεί χάνει τον έλεγχο της μηχανής, 
πέφτει κάτω και τότε δέχεται επίθεση με βόμβα 

Μα να τον απατήσει με τον σκύλο του;
Το σοκ ήταν διπλό για ένα νεαρό από την Κομοτηνή που ακόμη δε μπορεί να πιστέψει αυτό που του συνέβη!Η νεαρή σύντροφος του τον απάτησε όχι με κάποιον άλλον άντρα αλλά με το σκύλο του!Ναι ναι καλά διαβάσατε..Όλα ξεκίνησαν όταν μία νεαρή κοπέλα έφυγε από την Κομοτηνή για .το εξωτερικό και δώρισε το σκύλο της σ ένα παιδικό της φίλο χωρίς όμως να τον ενημερώσει για τη δραστηριότητα του!

Ο νεαρός φώναξε στο σπίτι του την κοπέλα του για φαγητό ,της έδειξε τον καινούργιο σκύλο του και όλα έδειχναν να βαίνουν καλώς. Κάποια στιγμή ο νεαρός άντρας μπήκε για μπάνιο και η κοπέλα του ανυποψίαστη έβγαλε τα ρούχα της και ξάπλωσε στο κρεβάτι!

Τότε ο σκύλος αποφάσισε να αντικαταστήσει το αφεντικό του και μπήκε κάτω από τα σκεπάσματα όπου κοιμόταν ανυποψίαστη η κοπέλα..

Οι κραυγές ηδονής που έβγαζε η κοπέλα αναστάτωσαν το νεαρό άντρα που βγαίνοντας από το μπάνιο αντίκρισε τη σύντροφο του να βρίσκεται σε ερωτικές περιπτύξεις με το σκύλο του.

Ο νεαρός άντρας ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έζησε ενώ ζήτησε τα ρέστα και από την παιδική του φίλη αφού δεν τον ενημέρωσε για τις διαθέσεις του σκύλου της.


Πηγή: Εφημερίδα «Χρόνος»


.

Υπάρχει επιστροφή μετά το χωρισμό;


xorismos_epistrofh600_118272_015603
Από τις γιαγιάδες μας, που έλεγαν πως αν σπάσει το γυαλί δεν ξανακολλάει, μέχρι τους trendy συμβούλους γάμου και σχέσεων, που αναλαμβάνουν, ουσιαστικά, να κάνουν ακριβώς αυτό -να ξανακολλήσουν το γυαλί και να «σώσουν το γάμο» ή τη σχέση, όταν έχει επέλθει η σύγκρουση που υπό κανονικές συνθήκες θα οδηγούσε στο χωρισμό - πολλές απόψεις έχουν διατυπωθεί σχετικά με το αν υπάρχει ή όχι επιστροφή μετά το χωρισμό.
Λειτουργούν οι επανασυνδεδεμένες σχέσεις; Είναι νόστιμο το ξαναζεσταμένο φαγητό; Πρόκειται, όντως, για ξαναζεσταμένο φαγητό; Ή μήπως μετά το χωρισμό, και ανάλογα τα χρόνια που έχουν παρέλθει, τα... συστατικά του φαγητού -οι δύο ξεχωριστές προσωπικότητες μιας σχέσης- έχουν αλλάξει τόσο, που τελικά συνθέτουν μια νέα συνταγή; Υπάρχουν συνταγές, ή προϋποθέσεις, επιτυχίας;

Στην προσπάθειά μας να επιλύσουμε τα προαιώνια αυτά ερωτήματα επιστρατεύσαμε φίλους και συναδέλφους. Τους θέσαμε μια τόσο απλή όσο και δύσκολη ταυτόχρονα ερώτηση: «υπάρχει επιστροφή μετά το χωρισμό;». Οι απαντήσεις τους μπορεί να σας διαφωτίσουν, να σας προβληματίσουν, να σας αλλάξουν γνώμη, ή να ενισχύσουν τη δική σας.
Το μεγάλο comeback
* Λοιπόν... Δεν ξέρω αν λειτουργούν οι άλλες επανασυνδεδεμένες σχέσεις, η δική μου πάντως οδήγησε σε γάμο. Και μάλιστα ευτυχισμένο. Χα! Δεν την περίμενες αυτή την εξέλιξη... Το «φαγητό» ήταν νοστιμότατο, διότι είχε μεταλλαχθεί σε κάτι τελείως διαφορετικό, σαν να λέμε οι βραστές πατάτες που περίσσεψαν, έγιναν νοστιμότατες ογκρατέν με μπέικον.
Όσο για συνταγή, δεν νομίζω ότι υπάρχει. Ισχύει ό,τι και σε κάθε άλλη σχέση. Βασικό στοιχείο είναι να ξέρεις τι θέλεις πρώτον για τον εαυτό σου, δεύτερον από τον άλλον, τρίτον τι είσαι διατεθειμένος να δώσεις - θυσιάσεις και, εφόσον γνωρίζεις τον άλλον, τι είναι διατεθειμένος να δώσει - θυσιάσει ο άλλος. Γενικά πάντως, οι συμπεριφορές δεν αλλάζουν εύκολα. Άρα, ό,τι ήταν, λογικά θα είναι. Εκτός πια αν έχουν περάσει τόσο πολλά χρόνια που, όπως συνέβη στη δική μου περίπτωση, και οι δυο -λόγω εμπειριών πλέον-έχουν υποστεί ριζική μετάλλαξη.
Maybe, baby...
* Εξαρτάται νομίζω πολύ από τις συνθήκες και τους λόγους για τους οποίους χώρισες:
αν υπάρχουν ακόμη ερωτικά συναισθήματα
αν κάποιος από τους δύο δεν είναι πολύ πληγωμένος ώστε να χρησιμοποιήσει την επανασύνδεση για να πάρει αναδρομικά την εκδίκηση του
αν ο χωρισμός έλυσε κάποια ακανθώδη προβλήματα της σχέσης
αν παρόλα τα προβλήματα η έλξη είναι τόσο δυνατή
τότε νομίζω ότι υπάρχει επιστροφή, ίσως και δριμύτερη. Δεν είναι ξαναζεσταμένο φαγητό. Είναι το αγαπημένο σου φαγητό και σου είχε λείψει.
* Έρευνες λένε, ότι η χρήση φούρνου μικροκυμάτων βλάπτει μακροχρόνια την υγεία. Υπό αυτή την έννοια, το "ξαναζεσταμένο φαγητό" κάτω από τέτοιες συνθήκες μπορεί να βλάπτει και αυτό μακροπρόθεσμα την υγεία. Χωρίς ωστόσο να είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο. Μια επανασύνδεση λοιπόν, μπορεί να επηρεάζεται ταυτόχρονα από ετερόκλητους παράγοντες, επιθυμίες, αντιλήψεις κτλ., οι οποίοι μπορούν να καθορίσουν την τελική κατεύθυνση, ανάλογα με τις συντεταγμένες που έχουν χαραχθεί απ'τον καθένα.
Επιστροφές καταστροφές
* Δεν νομίζω ότι είναι κατ' ανάγκην ζήτημα ξαναζεσταμένου φαγητού. Στην καλύτερη περίπτωση, θεωρητικά πάντα, θα μπορούσαμε να μιλάμε για επανεκτίμηση -πραγμάτων, συμπεριφορών, χαρακτήρων- που οδηγούν στην επανασύνδεση. Στη χειρότερη... «αυτό ξέρουμε, αυτό προτιμάμε και πού να τρέχουμε τώρα» ή «δεν μπορώ να είμαι μόνος». Οπότε, αφού δεν έχει αλλάξει τίποτα επί της ουσίας, θα παιχτεί ξανά απ' την αρχή και το έργο του επανα-χωρισμού.
* Δεν πιστεύω ότι υπάρχει επιστροφή. Ακόμα κι αν αιτία χωρισμού δεν ήταν κάποιο τρίτο πρόσωπο αλλά απλά «ασυμφωνία χαρακτήρων», ακόμα κι αν κατά βάθος αγαπάει ο ένας τον άλλον, το πιθανότερο σενάριο για ένα ζευγάρι που αποφασίζει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία είναι ότι μετά από λίγο καιρό τα αρχικά προβλήματα θα επανέλθουν και τότε ο χωρισμός θα είναι οριστικός. Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα φυσικά, αλλά είναι για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Στην πράξη κανένας γνωστός μου που δοκίμασε δεύτερη φορά με το ίδιο άτομο δεν κατάφερε να διατηρήσει την σχέση για πολύ καιρό.
* Καταστροφικές περιπτώσεις:
1) Μια σχέση δεν έκανε τον κύκλο της. Επιστρέφεις και χωρίζεις φιλικά. Νομίζω είναι και η μοναδική περίπτωση που μπορείς να μείνεις καλός φίλος.
2) Δεν έχεις καλύτερη επιλογή, δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις και βλέπεις τον άλλο σαν καβατζούλα. Επιστρέφεις, εσύ ξενερώνεις πιο πολύ και ο άλλος καλά θα κάνει να σε διαολοστείλει.
3) Επιστρέφεις γιατί η άλλη πλευρά... κόβει φλέβες. Τι να το κάνεις αν δεν κόβεις κι εσύ;
4) Επιστρέφεις πιο ώριμος -συνήθως οι άνδρες. Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις μια γυναίκα θα σε δεχτεί μόνο για να σε διώξει.
5) Και μια περίπτωση θετική: Επιστρέφεις πιο ώριμος, πιο αποφασισμένος. Η άλλη πλευρά κάνει πάρτι -θέλει να παντρευτεί και δεν έχει βρει κάτι άλλο- και η κοινή ζωή αρχίζει.
* Επιστροφή μετά το χωρισμό υπάρχει, και αυτό είναι σίγουρο: είτε αυτός ή αυτή θα θελήσει κάποια στιγμή να επιστρέψει στη σχέση, είτε επειδή του/της λείπει είτε επειδή ισχύει το ρητό «Καταλαβαίνεις τι είχες, αφού το χάσεις» είτε επειδή τον άνθρωπο που έχεις αφήσει τον ξέρεις και νιώθεις μια άλφα σιγουριά.
Το θέμα είναι ότι ελάχιστες επανασυνδεδεμένες σχέσεις επιβιώνουν -αυτό πιστεύω εγώ τουλάχιστον. Οι λόγοι είναι αρκετοί. Ένα παράδειγμα είναι ότι αφού γυρίσει αυτός/αυτή νιώθεις την επιβεβαίωση σου -την οποία ζητάς με την επιστροφή σε μια παλιά σχέση- και ο έρωτας σου «τελειώνει» για άλλη μια φορά. Ένας άλλος λόγος είναι ότι βγαίνουν πάλι στην επιφάνεια οι λόγοι που είχες χωρίσει εξαρχής, γιατί ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Ίσως διαμορφώνονται κάποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του με το πέρασμα των χρόνων. Οπότε... γιατί να επιστρέψεις; Θα παίζουμε τώρα;
Νομίζω πως απλά θα πρέπει να το σκεφτόμαστε καλά πριν χωρίσουμε, γιατί οι σχέσεις την σήμερον ημέρα είναι δύσκολες και εάν τα πάμε καλά με τον σύντροφό μας σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει λόγος να χωρίσουμε. Συνταγές επιτυχίας σίγουρα δεν υπάρχουν. Υπάρχει η τύχη. Γιατί πρέπει να είσαι τυχερός για να βρεις «το άλλο σου μισό» και αν το βρεις... μην το αφήσεις.   www.exothema

Έχει σοβαρό σκοπό ή απλά περνάει την ώρα του; Ένας άντρας σου δείχνει τα σημάδια


sovaro
Σε βλέπει "σοβαρά" ή είσαι για εκείνον άλλη μία γυναίκα στο τεφτέρι του; Είσαι η "σχέση" του ή είσαι το "θα δούμε" του; Ένας άντρας σου δείχνει τα σημάδια που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις τα συμπεράσματά του...
Για να είμαι ειλικρινής μια γυναίκα το έχει από τις πρώτες μέρες στο μυαλό της. Το ξέρω. Έχει ανάγκη να αισθανθεί πως η σχέση την οποία μόλις ξεκίνησε, έχει προοπτικές, έχει μέλλον. Και κυρίως ότι είναι αυτό που θα έλεγες κι εσύ "σοβαρή"! Τώρα σε ό,τι έχει να κάνει με εμάς του άνδρες... ό,τι και να πεις έχεις δίκιο. Δεν είναι που δεν επιθυμούμε κάτι αντίστοιχο. Αλλά από την επιθυμία μέχρι την πράξη υπάρχει τεράστια απόσταση!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ
Κι όμως υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα σημάδια που θα πρέπει να σε καθησυχάσουν. Συμπεριφορές ενός άνδρα που θα σου δείξουν ότι σκέφτεται "μελλοντικά" για σένα. Ότι ίσως να είσαι ...the one and only!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ακόμη κι αν τα δεις, μην μου το πεις! Δεν θέλεις να τον δεις να κατεβαίνει στο περίπτερο για... τσιγάρα, έτσι;
1. Κάνει σχέδια για το μέλλον μαζί σου;
Είμαστε αγκαλιά στον καναπέ και παρακολουθούμε το δελτίο καιρού. Το πρώτο Σαββατοκύριακο που θα έχει χιόνια! Γυρίζω λοιπόν και σου λέω: "Τι λες να πάμε Σαββατοκύριακο στον Παρνασσό;"
Όταν ένας άνδρας κάνει σχέδια για ταξίδια και διακοπές με μια γυναίκα, τότε σίγουρα δεν σε έχει για μια βραδιά. Αν επιπλέον γνωρίζεις πως στο προτείνω ενώ θα μπορούσα να το οργανώσω παρέα με τους κολλητούς μου, τότε τα πράγματα είναι σοβαρά και σου προτείνω να κλείσεις κομμωτήριο!
SOS: Είναι άλλο να το αναφέρω εγώ αυθόρμητα και άλλο να μου το βάζεις στο κεφάλι -δήθεν- έμμεσα. Πονηρές προτάσεις του τύπου: "Τώρα που είδα χιόνια τι θυμήθηκα; Η Μαρία μου έλεγε προχθές πως πήγαν διακοπές στα 3-5 πηγάδια και πέρασαν τέλεια" μην νομίζεις ότι δεν τις καταλαβαίνω. Το πολύ, πολύ να σου απαντήσω ένα ξερό "Ναι"!

2. Βρίσκει χώρο για εσένα στη ντουλάπα;
Μπορεί να σου φαίνεται κλισέ, αλλά όταν ένας άνδρας νιώσει την ανάγκη να καθαρίσει την κατά τα άλλα ακατάστατη ντουλάπα του για εσένα, τα πράγματα είναι όντως σοβαρά. Δεν μιλάω για συγκατοίκηση.
Έχει περάσει όμως ένα εύλογο χρονικό διάστημα που πηγαινοέρχεσαι σπίτι μου. Πάντα με μια μικρή βαλίτσα σαν να είσαι αεροσυνοδός έτοιμη για πτήση.
Αν δεν με συγκινήσει κάποια στιγμή η ταλαιπωρία αυτή, τότε μάλλον θα πρέπει να ανησυχείς. Όταν τα πράγματα παίρνουν τον... σοβαρό δρόμο θα στο πω από μόνος μου: "Βρε, αγάπη μου δεν αφήνεις μερικά ρούχα για όσα βράδια κοιμάσαι εδώ;"
SOS: Για μια ακόμη φορά πρέπει να συγκρατήσεις τον αυθορμητισμό σου. Μια extra οδοντόβουρτα στο νιπτήρα μου, χωρίς εγώ να γνωρίζω κάτι για αυτή θα σε βάλει στη λίστα με τις πρώην και απελπισμένες.

3. Καλεσμένη σε γάμο δίπλα του;
Μπορεί για εσένα ο γάμος να είναι ένα πρώτης τάξεως κοσμικό γεγονός, εγώ όμως συνήθως τα βαριέμαι αυτά! Μόνο αν πρόκειται για τον κολλητό μου φίλο, θέλω πραγματικά να παραστώ! Αν λοιπόν σου ζητήσω να έρθεις μαζί μου στο γάμο κάποια μακρινής ξαδέρφης μου από το χωριό -ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα γνωρίσεις ολόκληρη την οικογένεια- το πιθανότερο είναι πως το κάνω για να μην πλήξω. Δεν είναι κακό. Σημαίνει πως περνάω καλά μαζί σου και θέλω να σε έχω δίπλα μου. Εκεί όμως που πρέπει να είσαι σίγουρη πως το θέμα πάει καλά, είναι όταν σου ζητήσω να έρθεις στο γάμο του καλύτερού μου φίλου. Άσε που και μόνο το γεγονός πως ο κολλητός μου πήρε τη μεγάλη απόφαση, με κάνει πιο δεκτικό σε πιο σοβαρές σχέσεις.
SOS: Στο γάμο της μακρινής ξαδέρφης θα ήθελα να είσαι πιο διακριτική. Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να με πιάσουν θείες και γιαγιάδες και να με ρωτάνε για την κοπέλα που χόρευε όλο το βράδυ. Αντίθετα, στο γάμο του κολλητού, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να καθίσεις σε μια καρέκλα και να μην σηκωθείς. Εγώ θέλω να διασκεδάσω και η αίσθηση πως εσύ βαριέσαι μου χαλάει τη διάθεση!

4. Σου ζητά να κοιμηθείτε αγκαλίτσα;
Το έχω ξαναγράψει. Ο άνδρας όταν πέφτει στο κρεβάτι με μια γυναίκα δύσκολα μπορεί να συγκρατηθεί. Εκτός κι αν είναι χρόνια παντρεμένος. Όταν λοιπόν φτάσει εκείνη η στιγμή που θα έχει την ανάγκη να σε αγκαλιάσει σφιχτά και να κοιμηθείτε χωρίς να κάνετε σεξ, τότε η σχέση έχει περάσει σε άλλο στάδιο. Και πριν προλάβεις να γκρινιάξεις πως δεν σε θέλει πια, αναλογίσου πως "Άλλο αγάπη και άλλο σεξ" που έλεγε και το εύθυμο τραγουδάκι. Όταν φτάσω στο σημείο να σε έχω ανάγκη δίπλα μου για να κοιμηθώ, αλλά όχι απαραίτητα για να κάνω σεξ, τότε όλα πάνε καλά! Πολύ καλά.
SOS: Το κρεβάτι είναι ιερός τόπος. Μέρος όπου έχω ανάγκη να είμαι χαλαρός και ευτυχισμένος πλάι σου. Μην ξεκινήσεις τις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις, τις (δικαιολογημένες ενδεχομένως) ανασφάλειες για το μέλλον και τις γκρίνιες! Αγκαλιά θέλω, όχι κουβέντα.
Θυμήσου και αυτό στο λέω κι ας μην με συμφέρει: αν δεν αισθανθώ την ανάγκη να βάλω τις βάσεις για μια πιο σοβαρή σχέση μαζί σου δεν φταις εσύ! Αν εσύ κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για τη σχέση μας, χωρίς αποτέλεσμα, το πιθανότερο είναι να έχω εγώ το θέμα. Πριν λοιπόν φύγω σαν κύριος, φρόντισε να αποχωρίσεις εσύ!    www.exothema.